Horsens Golfklub  
 
Print

Vølund Varmeteknik

Varmt vand, varme og varmegenvinding med

Vølund Varmeteknik.

Varmepumper

Vi har varmepumper til opvarmning, til varmt brugsvand, varmegenvinding og hvor energikilden er indeluft, udeluft, eller jord.

Få et bedre indeklima med vores Boligventilationsvarmepumper . Boligen bliver ventileret og den brugte indeluft genvindes til opvarmning og varmt brugsvand. Vi tilbyder også udeluftvarmepumper som udnytter varmen i udeluften og jordvarmepumper som bruger jord som energikilde. Samtidig tilbyder vi krydsveksler til eksisterende boliger.

Kedler og brændere

Vores kedler og brændere er af højeste kvalitet og der anvendes den seneste forbrændingsteknik.

Vi har fastbrændselskedler og stokerkedler samt pillebrændere hvilket gør, at vi altid har et produkt som passer til dit behov.

Varmtvandsbeholdere

Vi tilbyder effektive varmtvandsbeholdere og akkumuleringsbeholdere som bruges år efter år, både hos små og store familier i små og store huse, med varmt vand til bad, opvask og vask. Vores sortiment består af vores Quattro spiralbeholdere til centralvarme, fjernvarme, gas og solvarme, Elvandvarmere og Combibeholdere. Vi tilbyder også TS beholdere og bufferbeholdere til sammenbygning med fastbrændsel, solvarme, biokedler m.v.

 

 

Vølund Varmeteknik kan tilbyde landsdækkende service på Vølund varmepumper, såvel udeluftvarmepumper, jordvarmevarmepumper som boligventilationsvarmepumper.

 

Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

 

Vølund Varmeteknik
Brogårdsvej 7
6920 Videbæk
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
9717 2033
9717 2933
info@volundvt.dk

 

volundvt.dk/