Horsens Golfklub  
 
Print

Horsens Cykler

 

Profil:

 

Hos Horsens Cykler er personlig betjening og god service et must. Vi forsøger at komme helt tæt på vores kunder for at afdække deres behov på bedste vis.

Horsens Cykler blev grundlagt d. 1 april 2003 af Kai Verner Andersen og , siden da er butikken flyttet til nye og større lokaler. 

Kai Verner Andersen Indehaver af Horsens Cykler

Kai Verner Andersen
Indehaver af Horsens Cykler

 

Hos Horsens Cykler finder du et bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør i høj standard, med vores brede varesortiment kan vi imødekomme de fleste kunder uafhængigt af præferencer, niveau og erfaring. Vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet, når det gælder køb eller reparation af din cykel.

 

Da vi har mange års erfaringen indenfor branchen er du sikret en kompetent rådgivning baseret på erfaring, faglig stolthed og mangeårig interesse for cykler, ligesom du oplever et højt serviceniveau på værkstedet.

 

Horsens Cykler er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere, som også garanterer for gode råd og vejledning af faguddannet personale når du køber ny cykel hos medlemmer af denne organisation, foruden dette er du sikret op til 5 års reklamationsret. Læs mere om brancheorganisationen de Danske Cykelhandlere på http://www.danskecykelhandlere.dk/.

 

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. eller skrive en mail til os. Du er også velkommen  til at tage et smut forbi butikken, hvor vores faguddannede personale, gør alt for at give dig den bedste service og vejledning til din cykel.

Vi tilbyder:

  • Et bredt udvalg af kvalitetscykler.
  • Stort udvalg af cykelmærker.
  • Stor brancheerfaring.
  • Værksted hvor god service er en selvfølge.
  • Reparation og serviceeftersyn af cykler.

 

 

 

Horsens Cykler
Sønderbrogade 27-29
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
7565 4846

horsenscykler@gmail.com

 

horsenscykler.dk