Horsens Golfklub  
 
Print

Super Dæk Service

 

Super Dæk Service, vi vil være branchens bedste

Vores vision nåes gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandsskab og kvalitet.

 

Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi er ligeledes kvalitetskontrolleret af FDM kvalitetskontrol

 

Super Dæk Service, autoværksted og dækcenter

 

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og med 59 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

 

Super Dæk Service betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk Service er både værksted og dækcenter. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne.

 

Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Super Dæk Service åbnede sin første afdeling i Fredericia i 1974 og har gennem årene været præget af en særdeles kraftig vækst i antal afdelinger og omsætning.

 

Super Dæk Service beskæftiger i dag over 350 dedikerede og kompetente medarbejdere, og der kommer hele tiden nye til. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder.

 

Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 

Vi samler på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, er du altid velkommen til at kontakte os – læs mere på www.sds.dk

 

 

 

Super Dæk Service
Orionvej 8
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
5164 5555

rhn@sds.dk

 

https://sds.dk/