Turneringer

9. huls turnering 23. august 2019

torsdag d. 12. september 2019 kl. 08:13

Med et rekordhøjt antal tilmeldinger – 39 stykker – teede vi ud på årets 3. 9-huls turnering 23. august i fantastisk godt vejr, som bestilt af undertegnede.

Der var denne fredag lagt op til langt mere udfordrende golf end vanligt, da der var tættest flaget på både hul 6 og 8 samt tættest flaget i 3 slag på hul 9, mere herom senere.

Runden som normalt tager et par timer at afvikle sneg sig op på knap 3 timer inden sidste bold nåede ind, så der var nok blevet botaniseret lidt derude ��

Turneringen blev vundet med suveræne 22 point af Lene Thau efterfulgt af Daniel Frederiksen med 19 point og lavere hcp. end Nani Meridji på 3. pladsen ligeledes med 19 point.

Kun en af flagpræmierne blev udløst, og det var på hul 6.

Der var ingen spillere der ramte greenen på hul 8 og heller ingen der var på greenen i 3 på hul 9, så vi var rigtig mange der kunne glæde os over klappræmier.

Se resultaterne Her.

Årets 4. og sidste 9-hulsturnering spilles 27. september og der er åben for tilmelding.

NB, der er bestilt Indian Summer på dagen.

Med de bedste golfhilsener
Hans Lomholt