Update fra Smilla

tirsdag d. 4. februar 2020 kl. 12:59

Så er min vinterperiode så småt ved at være slut og sæsonen er ved at starte op igen.

I december var jeg en uge i Portugal på Montado Hotel og Golf Resort med landsholdet. Det var en super fed tur med pigetruppen, et par af de nyudklækkede pro’er og de af os fra dametruppen der ikke er på college i USA endnu. Det var en tur, som jeg brugte til at gøre status på indoor/vinter-arbejdet, ved at kunne se bolden flyve og se hvordan jeg agerede på banen. Herved var den næste periodes træning lagt inden turen igen i år gik til Al Ain i Abu Dhabi. Den korte tur var et nyt tiltag fra DGU og den havde stor værdi.

I uge 4 var jeg som sagt i Abu Dhabi på træningslejr. Som noget nyt i år var det kun dametruppen, pigetruppen og damepro’erne, der var afsted med med 5 trænere, dette gav mulighed for at kunne gennemføre nogle lidt længere, grundigere og nærværende træninger med meget opmærksomhed på den enkelte spillers behov, hvilket var sindsygt lærerigt.

Personligt havde jeg en virkelig fed lejr, som jeg primært brugte til at spille en masse runder, for at blive klar til at kunne performe ugen efter i sæsonens første turnering i Portugal på Montado.

Jeg havde en del snakke med en af damepro’erne om nogle mentale aspekter i mit spil, som virkelig er blevet en game changer i mit spil ift. at få det fulde potentiale ud af hvad jeg er i stand til at præstere i pressede situationer.

Jeg fløj direkte fra træningslejren i Abu Dhabi til turneringen i Portugal, så jeg var klar fra start.

Vi spillede én prøverunde, hvor jeg lod som om det var min “første runde” , da vi spillede 4 “prøverunder” på den i december. Så dette gav bedst mening, da jeg har erfaringer med at jeg bruger 1. runde som læring til de næste runder.

Jeg fik en helt forrygende start i 66 slag (6 under par). Dette skete som følge af mine gode forberedelser og skarpe gameplan. Jeg spillede ekstremt stabilt og havde en tilpas mængde selvtillid og ro til at rette op på de småfejl jeg lavede, så min scrambling % var meget høj. Det gode spil fortsatte næsten hele turneringen igennem. Bøvlede en del med mine tee-slag i 2. runde, som ikke helt var i banen, hvilket kostede mig nogle unødvendige layup slag. Grundet mit vinterarbejde var jeg i stand til at “fixe” kurven selv, så den var i banen de sidste 2 runder.

Kom rundt i 74, 73 og 69 slag i de sidste 3 runder, hvilket rakte til en 3. plads individuelt og en 3. plads i Nations Cup sammen med min veninde og teammate fra landsholdet Natacha Høst Husted. Vi var blot to spillere på holdet, mens de andre lande var 3 og havde en score mere at gøre godt af. Så er virkelig stolt af at vi sluttede i en samlede score på -6 efter de første 3 runder.

Derudover var min assistant coach (Zack Byrd) fra mit universitet (Ole Miss) kommet hele vejen fra USA for at se mig spille, så det var super fedt at vise ham noget god golf.

Denne turnering var en kæmpe forløsning af det hårde arbejde, jeg har lagt i min træning henover vinteren. Jeg er ekstremt glad og stolt af endelig at levere et godt resultat og vise folk hvad jeg hele tiden selv har vidst: At jeg faktisk er ret god til at spille golf;)

Jeg er nu tilbage i Danmark, hvor jeg skal tilbage i hverdagsrutinerne inden jeg tager til Abu Dhabi igen i uge 10 med hele landsholdet. Herefter står den på terminsprøver og SOP-skrivning inden jeg tager til min næste turnering i Italien i uge 12.

Sæsonen i DK starter snart så giv den gas og så ses vi snart i klubben til en fremragende sæson!

Knus Smilla