Eliten klar til ny sæson

mandag d. 18. februar 2019 kl. 13:09

Horsens Golfklubs elite er mere end klar til den nye sæson

Eliteholdet i Horsens Golfklub har så småt taget hul på den nye sæson, hvor holdet skal spille i henholdsvis 2. division og 5. division. Lørdag den 16. februar markerede den 4. og sidste lørdag, hvor elitedrengene har haft fælles vintertræning. Det skete i fantastisk flot vintervejr, hvilket blev udnyttet, da holdet spillede 18 huller på par 3-banen.

Stemningen i truppen er i top, og forventningerne til den nye sæson er store. Det er tydeligt, at der er god kemi spillerne i mellem, og alle virker særdeles motiveret med henblik på at opnå gode resultater i den kommende sæson.

I forhold til sidste år er truppen blevet suppleret med hele 5 nye spillere, som alle er faldet godt til på holdet. Der er både tale om tilbagevendende spillere samt helt nye spillere fra andre klubber, men fælles for dem alle er, at de passer godt ind på holdet.

Elitetruppen 2019 ser således ud :

·         Peter Vidkjær Madsen

·         Shaun Van Wonterghem