Elitedivision Damer

tirsdag d. 19. juni 2018 kl. 11:49

Vi gik ind til en weekend, hvor vi vidste, vi ville få det svært. Lørdag mangler vi Sofie og Søndag mangler vi både Smilla og Sofie, men heldigvis er Stephanie kommet hjem fra USA og Kamilla er kommet igen efter en meget lang skades pause på 3 år.

Lørdag d. 16.6.2018 møder vi et ubesejret Vejle hold, og vi ved, vi skal yde mere end optimalt mod dem, hvis vi skal hente point, og det gør vi. Vi er efter 4. spillerunde, det eneste hold, som har taget 1 point fra Vejle

Foursome:

Stephanie Astrup/Smilla Sønderby deler matchen

Kamilla Bang/Mette Hede Jakobsen tager

Singler:

Stephanie Astrup deler matchen

Smilla Sønderby vinder 4/2

Kamilla Bang vinder2/1

Mette Hede Jakobsen taber 6/5

Søndag d. 17.6.2018 er vi i Mollerup mod et meget stærkt hold, og vi taber desværre 4-8, men igen var det så tæt på. Jeg synes, det var super godt kæmpet af af alle pigerne, og vi var virkelig meget, meget tæt på.

Foursome:

Kamilla Bang/Stephanie Astrup vinder 6/5

Camilla Vildrik/Mette Hede Jakobsen taber 5/4

Singler:

Stephanie Astruo vinder 8/6

Kamilla Bang taber 1/0

Mette Hede Jakobsen taber 1/0

Camilla Vildrik taber 7/5

Jeg synes, pigerne kæmpede rigtig flot her i weekenden, og de gjorde det virkelig godt.

Status lige nu er, at vi er et point fra 2. pladsen og dermed en plads om det danske mesterskab. Jeg er helt sikker på, at vi i 5. og 6. spillerunde nok skal komme godt igennem og sikre os endnu en sæson i elitedivisionen.

/Pernille Astrup