Martinsen

 

Hos Martinsen gør vi livet nemmere i små og mellemstore virksomheder. Frigiver tid og overskud til kerneforretningen.

Vi ved, at der i små og mellemstore virksomheder er kort fra tanke til handling. At ejerlederen med skabertrang og handlekraft kan udnytte mulighederne i sin niche til at skabe sund vækst. Vi ved også, hvis væksten skal fortsætte med at være sund, kræver det fremsynet forretningsudvikling og styr på tallene.

Det er her, Martinsen kommer ind.

Vi leverer rådgivning og revision via vores 220 medarbejdere, der hjælper små mellemstore virksomheder. Vi udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst. Fra vores kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Vi er mange nok til at kunne løfte komplekse opgaver effektivt. Og få nok til at være i øjenhøjde. Den, du taler med, er også den, der udfører arbejdet for dig.

Det er den korte historie, og den begyndte i 1940.

Siden har Martinsen målrettet udbygget positionen som den førende lokale samarbejdspartner inden for rådgivning, revision, regnskaber, skat og moms. I kraft af vores solide erfaring, sikre ydelser og stærke referencer. Sammen med vores specialiseringsgrad, der aldrig taber målet og den revisionære værdi af syne.

 

 

Martinsen
Voldbjergvej 16, 2. sal
8240 Risskov
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
8743 9600

aarhus@martinsen.dk

 

https://martinsen.dk/